Submit your work, meet writers and drop the ads. Become a member
 
Feb 2017 · 286
Untitled
Amalie Skov Feb 2017
*** kom videre og jeg har ondt af dig, for *** overså alle dine fejl, dit temprament, din egoisme, din manglende evne til at elske andre end dig selv. *** kunne have fået alle i verden, men *** valgte stadig dig, hver gang. Alt du er nu, er en revne i hendes fortid, et ar på hendes bryst, et minde der falmer hurtigere end et billede af dig i en forseglet kasse, der er blevet gemt. Måske *** nu vil kæmpe for en der elsker hende, i stedet for en der suger livet ud af hende, aldrig tilfreds, selv ikke med hendes slående hjerte i hans grådige hænder.
Feb 2017 · 177
Untitled
Amalie Skov Feb 2017
*** har brug for tid, ligesom vi alle har. Tid til at være okay med bare at være okay, fordi nogle gange kan det, at føle sig rigtig efter at have følt sig forkert i lang tid, være det sværeste at vende sig til.
Feb 2017 · 273
Untitled
Amalie Skov Feb 2017
Der er så meget mere i livet end at finde en der vil have dig eller være ked af det over en der ikke vil. Der er meget vidunderlig tid, der skal bruges på at finde dig selv, uden at håbe på at nogen vil forelske sig i dig på vejen, og det behøver ikke at være smertefuldt eller tomt. Du er nødt til at fylde dig selv op med kærlighed. Ikke alle andre. Bliv et helt væsen, på egen hånd. Tag på eventyr, fald i søvn i skoven med dine venner, tag bade uden for, gå rundt i byen om natten, sid på en café alene, skriv på toiletbåse, efterlad sedler i biblioteksbøger, pynt dig for din egen skyld, giv til andre, smil en masse. Gør alt med kærlighed, men du skal ikke romantisere livet, som kan du ikke leve uden det. Lev for dig selv og vær glad på egen hånd. Det er ikke mindre smukt, det lover jeg dig.
Jul 2016 · 279
Den nye klarhed
Amalie Skov Jul 2016
Vi får jer til at se og indse. Vi får jeg til, at føle og mærke. Ungdommen, den nye klarhed, den nye verden, den nye fremtid. Bedragernes og magthavernes middelmådighed vil briste i stykker og angst, når de ser os storme frem, for at erobre vores planet på ny.
Jul 2016 · 679
bucketlist
Amalie Skov Jul 2016
*** bestemte sig for, at før *** døde ville *** være nogens yndlings gemmested. Det sted hvor de kunne gemme det de vidste de manglede for at kunne overleve, hver hemmelighed, hver ensomhed, hver nervøs bøn, og være absolut sikker på at *** ville beskytte det. *** ville beskytte det
Jul 2016 · 394
Piger i biler
Amalie Skov Jul 2016
Måske det bare er sådan han ser på piger i biler. Ligner nogle der har brug for at blive redet, ser ikke at *** er hendes egen superhelt. Hendes kryptonit, ikke hans hænder. Galaksen bag hans briller. Løftet der falder stille når solen står op og sengen er redt. *** falder kun når *** glemmer sin styrke, *** er månen og stjernerne og alt hvad han ønsker. *** tænker, måske det bare er sådan han kigger på piger i biler. Ser ikke engang at *** er den der kører.

— The End —